Eerlijk en deskundig

Bij MIES zit je goed

Waarom kiezen voor MIES?

Omdat je kiest voor kwaliteit

Achter MIES schuilt een doortastende, maar ook oplossingsgerichte familierechtadvocaat en mediator. Ouders en kinderen hebben er baat bij dat de rust terugkeert. Als dat lukt, ben ik tevreden. Ik doe dit werk nu acht jaar en heb in die periode ontzettend veel geleerd. Ik heb tien jaar gestudeerd om te kunnen doen wat ik nu doe en ben lid van de vFAS (de vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsbemiddelaars).

Dit is wat ze zeggen over MIES...

Een complexe situatie wist Michelle eenvoudig te doorgronden en te vertalen.

Indien iemand uit mijn kennissenkring gaat scheiden, raad ik Michelle altijd aan. Ik heb zelf een hele goede ervaring gehad met haar als onze mediator.

Michelle Jongenelen heeft onze echtscheiding heel prettig begeleid. Ze heeft ook aangeboden om kosteloos met onze kinderen (twee pubers) in gesprek te gaan. De jongens vonden dat heel fijn.

Michelle is een doorpakker en laat dingen niet op zijn beloop gaan.

MIES loopt met je mee

Hoe gaat MIES te werk?

Of je nu getrouwd bent of samenwonend… uit elkaar gaan is een moeilijke beslissing. Dat geldt zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Je doet er verstandig aan om deskundige hulp in te schakelen bij scheiding.  Een scheiding heeft niet alleen emotionele gevolgen, maar kan ook grote financiële gevolgen hebben. MIES staat voor deskundige dienstverlening met ruime ervaring. Ik geef je eerlijk advies, ben altijd duidelijk in wat je van mij kunt verwachten én ook wanneer je iets van mij kunt verwachten. We werken met een concreet stappenplan.

Volg mij op social media

MIES Mediation kan geen derdengelden ontvangen Digital: Sterke Zaak