MIES pakt door

De werkwijze van MIES

Advocatuur

Heb je een eigen advocaat nodig? Dan zit je bij MIES goed. We maken eerst uitgebreid kennis en daarna een plan van aanpak. Ik communiceer in klip en klare taal en laat het juridisch jargon zoveel mogelijk achterwege. Aan het einde van onze intake hebben we een concreet tijdspad uitgestippeld. We zoeken eerst naar een overlegmodus. Blijkt dat niet haalbaar? Dan bewandelen we de weg van de procedure. Ik heb acht jaar ervaring met procedures op het gebied van familierecht, dus ook voor een rechtszaak zit je bij MIES goed.

Mediation

Samen aan tafel om een oplossing te creëren. In een vertrouwde setting. Máár wel onder deskundige begeleiding. Dat is wat mij betreft mediation. Het aanbod mediators is tegenwoordig groot. Bij MIES mag je kwaliteit verwachten en gespecialiseerde juridische kennis. Geen gedoe, ook niet achteraf. Een duurzame oplossing en rust is wat je wil. Ik werk op basis van een uurtarief. Mijn uurtarief bedraagt per 1 januari 2024 € 225,= ex BTW. Bij aanvang van het traject wordt een duidelijke tijdsindicatie gegeven.

About MIES

MIES is in 2020 opgericht door Michelle Jongenelen. Achter MIES schuilt een sterke persoonlijkheid, een doortastende advocate én scheidingsbemiddelaar. Ik ben gespecialiseerd binnen het familierecht en tevens lid van de vFAS. Ik ben één van de jongere specialisten uit Nederland binnen mijn vakgebied en daar ben ik trots op. Desondanks heb ik ruime ervaring opgebouwd met procederen en dat komt goed van pas in mijn werk als scheidings- bemiddelaar. Mijn werkethos luidt: oplossen waar het kan en procederen als het moet.

Volg mij op social media

MIES Mediation kan geen derdengelden ontvangen Digital: Sterke Zaak